GOZ.ro - forum cu simţ tehnic
Septembrie 06, 2010, 08:11:54 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Sarbatori Fericite!

Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: sistem de alarma  (Citit de 587 ori)
nyestorash
New member
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Octombrie 08, 2009, 02:27:06 »

salut,
 Am un sistem de alarma pe care l-am folosit la spatiul anterior (birou).Cand m-am mutat la noua locatie a biroului am taiat pur si simplu cablurile sistemului , dupa ce am eliminat sirenele.
 La noul spatiu vreau sa instalez singur sistemul, dar in lipsa de o schema de conectare a diverselor componenete nu ma descurc.Din faza in care am o schema cred ca nu ar fi mare problema pt mine.Mentionez ca sistemul a stat in cutie cam 7-8 luni, fara reincarcare, asta in caz ca trebuie sa schimb/reincarc acumulatorii.
 La spatiul respectiv vor fi montate urmatoarele componente:
 1.Centrala
 2.tastatura
 3. senzor miscare-1 buc
 4.senzor geam spart -1 buc
 5.senzor (contact) deschidere usa
 6.buton panica
 In prima faza sistemul nu va fi conectat la nici un serviciu de paza.
Va rog sa-mi faceti un pustiu de bine si sa-mi spuneti ce/cum trebuie sa conectez.Multumesc in avans pt raspunsuri.Orice alte sfaturi aditionale sint binevenite.
 Postez si poze cu sistemul respectiv.Daca trebuie sa fac alte poze, sa masor ceva cu testerul, porunciti.
Toate cele bune, Alin

« Ultima modificare: Octombrie 08, 2009, 04:40:55 de către Berti » Memorat
Berti
gozar
Hero Member

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : Octombrie 08, 2009, 04:52:22 »

Din cate vad tu ai un DSC Classic 585, ti-am atasat manualu de instalare, din diagrama de cablare de la pagina 4, reiese destul de clar ce si cum trebe legat. Daca totusi ceva nu ti-e clar, nu ezita sa intrebi.
Memorat
nyestorash
New member
*

« Răspunde #2 : Octombrie 08, 2009, 06:34:58 »

da am uitat sa mentionez.Intradevar centrala e aia specificata  de tine.Tre` sa studiez manualu un pic si pe urma ma apuc de treaba.Initial am cerut oferta pt instalarea sistemului la o firma de sisteme de securitate.300lei plus TVA, mult peste ce aveam de gand sa platesc eu.
Memorat
Berti
gozar
Hero Member

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : Octombrie 08, 2009, 10:26:21 »

Vand si firele vechi infipte in siru de cleme, iar daca si accesoriile si senzorii sunt tot asa, doar cu firele taiate, chiar nu-i greu sa le imperechezi.

Daca in pretu' cerut de aia, era inclus si montaju pe perete, postarea cablurilor, programarea si testarea... si iti mai dadeau facutura pe suma aia, chiar nu pare foarte exagerata. Dar fiind mai greu cu bugetu pe vremea asta, iti inteleg perfect rationamentu.

Desi inca n-am instalat asa ceva, inainte sa te apuci de treaba, recomand sa cauti procedura de reset si sa aduci unitatea centrala la starea de fabrica.
Memorat
nyestorash
New member
*

« Răspunde #4 : Octombrie 09, 2009, 03:43:05 »

Pretul este exclusiv pentru montare+ programare (pozare cabluri direct pe perete cu cleme).Toate materialele imi apartin, inclusiv cablurile. Pretul, o fi mare, o fi mic?.Toate matele astea se monteaza pe un perimetru de max 4x2 m, deci nu il monteaza intrun  hangar de avioane.Oricum , nu ma sperie 4-6 ore de munca.Mai degraba programarea si resetarea mi-or da ceva emotii, trebe sa buchisesc in prealabil manualul ala.
Memorat
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Octombrie 09, 2009, 08:06:36 »

Sper ca ai notate undeva un cod master, ceva. Fara coduri nu se poate reseta decat la mama ei sau la un reprezentant cu capabilitati de rescriere firmware, nici vorba de scos vreo baterie si mutat vreun jumper...
Memorat

nyestorash
New member
*

« Răspunde #6 : Octombrie 10, 2009, 01:39:44 »

Hm...am un cod de activare-dezactivare, dar nu stiu daca e master....Despre programare inca n-am apucat sa citesc nimic.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!