GOZ.ro - forum cu simţ tehnic
Septembrie 09, 2010, 04:11:16 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Sarbatori Fericite!

Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Upgrade-uri posibile la eeepc 1000H  (Citit de 310 ori)
sonykel
New member
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Ianuarie 23, 2010, 06:20:45 »

Mi-am upgradat ramii , Hdd-u nu ma intereseaza poate in viitor un SSD.
Dar m-ar fi interesat daca e posibil , un modem 3g inclus in el , nu stiu nu ma pricep , mai are ceva sloturi libere?
Un touch screen , am vzt pe ebay ca exista kituri speciale ptr eeepc , dar sunt porturi libere? sau trebuie sa renunt la ceva? gen bluethoot???
Dar ma repet cel mai mult ma intereseaza un modem 3g in care sa-mi introduc sim-ul de la rds. Se poate aveti sfaturi ceva idei? Un pret estimativ?
Memorat

Toti avem zile bune si zile rele. Doar ca pe cele bune nu le apreciem la fel de mult cum le injuram pe cele rele.
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 23, 2010, 11:08:14 »

Desi este posibil, ma indoiesc sa aiba slot pentru asa ceva - si sa fie liber. Un modem 3G are nevoie si de antena, ar trebui sa fie deja montata - ceea ce e la fel de putin probabil.

Din ce am vazut pe internet, unii si-au cumparat modem extern, pe USB, l-au demontat si l-au inghesuit in EeePC. Au renuntat la camera web (inutila si pentru mine) si au folosit USB-ul acesteia. Insa modemul nu incape in rama monitorului, trebuie pus in alta parte, trebuie adaugata antena (in rama de data asta) etc. Complicat, daca nu esti in domeniu mai bine iei un modem extern si-l folosesti asa cum a fost prevazut. Indicat cu cablu prelungitor USB, ca se mai intampla sa-ti scape pe jos si daca se nimereste sa cada in mufa se poate strica modemul si/sau portul USB.
Memorat

sonykel
New member
*

« Răspunde #2 : Ianuarie 23, 2010, 11:32:14 »

modem extern am , daia mi-ar fi placut unul intern sa car cat mai putine dupa mine...
Memorat

Toti avem zile bune si zile rele. Doar ca pe cele bune nu le apreciem la fel de mult cum le injuram pe cele rele.
Berti
gozar
Hero Member

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : Ianuarie 25, 2010, 10:45:08 »

Teoretic se pot face ambele modificari, touchscreeen si modem 3G, dar cu practica e mai greu.

Dupa cum spunea si Razvan, sloturi libere nu exista, montarea oricarui alt device, duce la pierderea unuia existent, sau in cel mai bun caz, al unui port USB extern. Bluetooth-ul din Asus EeePC, nu-i pe USB, e o chestie mai avansata cu un conector cu 9 pini. Deci ramane sa renunti fie la webcam, fie la un USB. Totusi mai exista solutia integrarii a unui hub usb, doar ca, scade spatiul pentru device-ul care se doreste integra.

1. TouchScreen-ul, dupa parerea mea, e un mod inutil, daca la 701, pe care-l puteai folosi pentru navigatie merita intr-un fel, la 1000h, chiar nu-i vad rostul. Adica nu vad la ce-ai putea sa-l folosesti, dat fiind pozitia incomoda de scriere, cu mana in aer. Spre deosebirede un TabletPC, unde poti sa-ti sprijni mana pe rama, la un netbook normal, nu vad cum s-ar putea scrie/desena intr-un mod comfortabil.

Daca totusi crezi ca vrei sa faci asta, uite aici un film destul de explicit privind instalarea unui touch screen in 1000h. Din pacate e in germana, daca totusi imaginile nu-s destul de explicite, te ajut eu cu traducerea, specifica doar minutul la care ai nevoie de lamuriri.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=SlNu39mdb2k" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=SlNu39mdb2k</a>

2. Modem 3G, asta ar fi chiar util, dar ramane de vazut ce modem gasesti. Practic ai nevoie de-un modem extern pe USB, de dimensiuni cat mai mici si care nu se incalzeste prea tare. Din cate stiu, multe modele se incing si odata inghesuit in 1000h, nu-l vad prea bine daca ajunge la temeraturi prea mari.

Nu-s la curent cu modem-urile 3G, asa ca nu prea stiu ce sa-ti recomand... defapt se gasesc la liber? sau doar operatorii vand asa ceva, impreuna cu abonametele de date?
Memorat
sonykel
New member
*

« Răspunde #4 : Ianuarie 26, 2010, 11:31:36 »

da modemuri se gasesc la liber , si da asa e se incing fff tare , ma gandeam ca poate sunt alte eee-pcuri care au asa ceva integrat si-l luam de undeva ca si piesa de schimb.
si da sincer touch screenu e mai mult un moft...
Memorat

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!