Teoretic se pot face ambele modificari, touchscreeen si modem 3G, dar cu practica e mai greu.
Dupa cum spunea si Razvan, sloturi libere nu exista, montarea oricarui alt device, duce la pierderea unuia existent, sau in cel mai bun caz, al unui port USB extern. Bluetooth-ul din Asus EeePC, nu-i pe USB, e o chestie mai avansata cu un conector cu 9 pini. Deci ramane sa renunti fie la webcam, fie la un USB. Totusi mai exista solutia integrarii a unui hub usb, doar ca, scade spatiul pentru device-ul care se doreste integra.
1. TouchScreen-ul, dupa parerea mea, e un mod inutil, daca la 701, pe care-l puteai folosi pentru navigatie merita intr-un fel, la 1000h, chiar nu-i vad rostul. Adica nu vad la ce-ai putea sa-l folosesti, dat fiind pozitia incomoda de scriere, cu mana in aer. Spre deosebirede un TabletPC, unde poti sa-ti sprijni mana pe rama, la un netbook normal, nu vad cum s-ar putea scrie/desena intr-un mod comfortabil.
Daca totusi crezi ca vrei sa faci asta, uite aici un film destul de explicit privind instalarea unui touch screen in 1000h. Din pacate e in germana, daca totusi imaginile nu-s destul de explicite, te ajut eu cu traducerea, specifica doar minutul la care ai nevoie de lamuriri.
2. Modem 3G, asta ar fi chiar util, dar ramane de vazut ce modem gasesti. Practic ai nevoie de-un modem extern pe USB, de dimensiuni cat mai mici si care nu se incalzeste prea tare. Din cate stiu, multe modele se incing si odata inghesuit in 1000h, nu-l vad prea bine daca ajunge la temeraturi prea mari.
Nu-s la curent cu modem-urile 3G, asa ca nu prea stiu ce sa-ti recomand... defapt se gasesc la liber? sau doar operatorii vand asa ceva, impreuna cu abonametele de date?