GOZ.ro - forum cu simţ tehnic
Septembrie 06, 2010, 08:01:46 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Sarbatori Fericite!

Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: HTC Himalaya - Qtek 2020 - Qtek PH10B - iMate PPC - O2 XDA 2 - T-Mobile MDA 2  (Citit de 1038 ori)
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« : Iunie 26, 2009, 10:22:00 »

...e unul si acelasi. PDA + telefon, mi-a cazut in mana fara incarcator sau cablu, inca nu stiu daca functioneaza sau nu. Urmeaza sa primesc un incarcator, l-am comandat pe okazii. Cunoaste cineva obiectul?
Memorat

Berti
gozar
Hero Member

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : Iunie 28, 2009, 07:35:26 »

Nu, nu mi-a trecut prin mana modelu' asta. Pacat ca nu are Wifi.

Iti recomand indata ce-l pui in functiune, sa verifici ce firmware are pe el si daca nu-i ultimu, sa-i faci un upgrade.
Memorat
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 15, 2009, 04:59:37 »

Am primit incarcatorul auto, si mai si merge pe deasupra!
Acumulatorul (Li-polymer) de 1200 mAh era umflat rau, abia se mai inchidea capacul. Pana la urma a cedat, l-am demontat si in locul elementului original am pus unul mai mic, de 700 mAh, de la un telefon Samsung. Nu stiu diferentele dintre regimurile de incarcare Li-Po si Li-Ion, dar pana una-alta functioneaza.
(am pastrat circuitul din interiorul acumulatorului, am inlocuit doar elementul).

Are Windows Mobile 2003, si vreau sa pun Windows Mobile 5 sau chiar 6, dar inca nu am cablu pentru el si se pare ca nu se poate fara.
Am pus iGo, vreo doua versiuni, dar se blocheaza la conectarea cu GPS-ul (Nokia LD-3W). Mai incerc dupa upgrade...
N-are cineva un cablu pentru asa ceva?

Memorat

Berti
gozar
Hero Member

« Răspunde #3 : Iulie 17, 2009, 07:57:19 »

Din cate stiu nu-s diferente foarte mari intre cele doua regimuri de incarcare, diferente mari ar fi fost fata de acumulatorii old style. Deci poti sa-l folosesti linistit asa, dupa parerea mea.

Ai gasit un firmware cu WM5 sau 6? Sau intetionezi sa cauti abia dupa ce ai cablul?

Referitor la Igo, ce versiuni ai incercat? 8.x?
Eventual inainte sa incerci un Igo2006, instaleaza un HTC GPS Tool si vezi daca poti accesa receptorul GPS si da-i un Cold Start. Daca reusesti un lock pe sateliti cu asta, trebuie sa-ti mearga si cu vreo versiune de Igo.
Memorat
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 18, 2009, 05:36:39 »

Am gasit cateva versiuni de firmware, si de WM5 si de 6, chiar 6.5. Ai tu ceva probat?
Oricum, nu pot face nimic pana nu fac rost de cablu...
Sincer, NU STIU ce versiuni erau... am sa sap mai mult dupa upgrade.
Am sa revin cu detalii.
Memorat

Berti
gozar
Hero Member

« Răspunde #5 : Iulie 22, 2009, 11:26:27 »

Nu, eu am avut de-a face doar cu HTC Diamond, care vine din fabrica cu 6.1, deci modificarile la firmware-urile neoficiale nu-s chiar asa mari.

Is tare enervanti producatori astia de-au adoptat tot felu de mufe proprietare pentru date. Eu am fost tare incantat de Diamond, cand am vazut ca mufa USB-EXT, e compatibila cu USB b (b mic)
« Ultima modificare: Iulie 22, 2009, 11:28:10 de către Berti » Memorat
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iulie 23, 2009, 11:59:41 »

Cica se stransera marii producatori de terminale si se vorbira ca peste 2-3 ani sa aiba toate modelele de mobile mufa USB mini pentru incarcare - si ar fi stupid sa nu fie si pentru date.
Memorat

Berti
gozar
Hero Member

« Răspunde #7 : Iulie 23, 2009, 12:12:37 »

Pai Nokia a inceput... dar a inceput prost, la unele modele a aparut USB mini, dar in mod paradoxal doar pentru date, incarcarea se face tot pe mufa clasica de nokia.  Lips sealed
Memorat
Insider
Full Member

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : August 26, 2009, 09:09:27 »

Am facut rost de cablu, m-am deprins la resoftat (are neaparata nevoie de conexiune cu PC-ul pentru asta) si m-am oprit la Windows Mobile 6 Pro (6.5 mergea mai lent si in plus nu functiona camera - nu ca m-ar fi framantat prea tare, dar era un semn de neregula).
Am pus si iGo si l-am instalat intr-un suport in masina, asa ca de-acum EeePC-ul 1000 va sta mai mult prin casa.
Memorat

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!