GOZ.ro - forum cu simţ tehnic
Septembrie 06, 2010, 07:23:52 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Sarbatori Fericite!

Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Aventuri CB-iste  (Citit de 541 ori)
Berti
gozar
Hero Member

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« : Octombrie 04, 2009, 09:21:10 »

Propun sa dezbatem in acest topic intamplari ciudate si interesante legate de echipamentul CB.

Recent, undeva in drum spre Cluj, cam prin zona Jucu, dar in afara localitati, mergeam decent cu vreo 90km/h, cand deodata aud o busitura puternica, mi-am dat seama ca-i implicata talpa si antena magnetica... verific in oglinzi si nu vad nimic, buuun... deci n-a zburat de pe masina. Opresc, cobor si surpriza, antena indoita sanatos cam la 15-20 cm de varf.
Cred ca am lovit o pasare, m-am uitat in zona impactului, n-am vazut nicio pasare transata asa ca mi-am continuat drumul.

Imaginati-va cat de puternica a fost lovitura, incat pe langa antena indoita, in conditiile in care Sirio P1000 e foarte flexibila, antena s-a dat pe spate si din nuca cam 10 grade, nuca care a fost destul de stransa cand am inlocuit maneta cu un surub M10.

Memorat
nyestorash
New member
*

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Octombrie 10, 2009, 01:41:57 »

Pai ciognirea cu o pasare doboare avioane de linie...nu ma mir de amarata ta de antena de pe avionu tau ca s-o indoit.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!